Pikkujoulut Jyväskylän kauneimmissa maisemissa!

Hotelli Alba takaa rennon ja iloisen ilmapiirin, jossa arki jää taakse ja pikkujoulujuhla voi alkaa!

Pikkujoulu aterian juhlava kattaus ravintolassa

Kesä vaihtuu syksyyn ja taas on se aika vuodesta, kun pikkujoulusuunnittelut alkavat. Hotelli Alba tarjoaa mukavat ja mutkattomat puitteet pikkujoulujen järjestämiseen Jyväskylän kauneimmissa maisemissa!

Katso Alban uudistunut joulubuffet tästä linkistä – Klikkaa!

Pikkujoulut saunan lämmössä – Varaa unohtumaton ilta alk. 250,00€/2h (10hlö)

Saunavuokra alk. 250,00€/2h, sisältäen saunaosaston ja Albis kabinetin tilavuokran, pyyhkeet, pefletit sekä jääveden. Tutustu lisää uusittuun saunaosastoomme täältä!

Työporukan juhlakauden kruunaa tunnelmallinen ilta, joka alkaa rentouttavalla saunahetkellä hotellimme saunaosastolla. Hotelli Alban uusittu ja tunnelmallinen saunaosasto soveltuu parhaiten max. 10. saunojan seurueille. Saunaosaston rento oleskeluaula, modernit suihkutilat avantosuihkuineen sekä sauna, josta on näkymät Jyväsjärvelle, takaavat onnistuneen illan. Rohkeimmat pikkujoulujuhlijat pääsevät pulahtamaan virkistävään järviveteen hotellimme omalta laiturilta! Varaa pikkujoulut saunan lämmössä yrityksellesi tai tiimillesi jo tänään! Lisätiedot ja varaukset: info@hotellialba.fi

Saunan löylyt ja uinnin virkistävä vaikutus luovat täydellisen pohjan pikkujouluillan herkuttelulle. Tarjoamme juhlavieraillenne maukkaan aterian, joka koostuu sesongin parhaista raaka-aineista ja joulun herkullisista makuelämyksistä – kaikki mitä tarvitaan onnistuneisiin pikkujouluihin! Juhla-aterian voitte nauttia toiveidenne mukaan omalla porukalla saunaosaston vieressä sijaitsevassa Albis kabinetissa tai näköalaravintolassamme.

Kun juhlijoita on paljon – Yrityksen ikimuistoiset pikkujoulut Jyväsjärven rantamaisemissa!

Maisemaravintolamme sali sopii loistavasti 60-100. juhlijan pikkujouluja varten, jolloin koko ravintolasali varataan yksityiskäyttöönne. Ravintolan yhteydessä toimii myös viihtyisä aulabaari. Isot seurueet varaavat pikkujoulut ajoissa ja vapaita iltoja pikkujoulujen viettoon on enää rajallinen määrä. Toimi siis pian ja varaa Ikimuistoiset pikkujoulut yrityksellesi nyt! Lisätiedot ja varaukset: saija.halomo@hotellialba.fi

Lue seuraavaksi:

Valon Kaupunki-tapahtuma Jyväskylässä 2024

Nauti Valon Kaupunki-tapahtumasta Jyväsjärven rannalla!

Ihastuttavaa Valon Kaupunki-tapahtumaa vietetään Valon Kaupungissa, Jyväskylässä, 26.-28.9.2024 välisenä aikana. Lue lisää ja tutustu Alban ohjelmaan tapahtuman aikana!

Vastaanoton takaseinä

Asiakaspysäköinti uudistuu!

Luovumme lippujärjestelmästä ja paikoitus rekisteröidään hotellissa digitaalisesti. Lue lisää uudistuneesta pysäköinnistämme!

Nainen ui järvessä

TOP 5 Kesälomavinkit Jyväskylässä

Jyväskylä kutsuu kesälomailijoita kesän unohtumattomiin seikkailuihin!

Takaisin ylös