Nauti Valon Kaupunki-tapahtumasta Jyväsjärven rannalla!

Ihastuttavaa Valon Kaupunki-tapahtumaa vietetään Valon Kaupungissa, Jyväskylässä, 26.-28.9.2024 välisenä aikana. Lue lisää ja tutustu Alban ohjelmaan tapahtuman aikana!

Valon Kaupunki-tapahtuma Jyväskylässä 2024

Ihastuttavaa Valon Kaupunki-tapahtumaa vietetään Valon Kaupungissa, Jyväskylässä, 26.-28.9.2024 välisenä aikana. Tapahtuma kerää ihmisiä ympäri Keski-Suomea – ja maailmaa nauttimaan sädehtivistä kaupunkivalaistus-teoksista ja viettämään aikaa yhdessä iltojen hämärtyessä ja vuodenajan vaihtuessa syksyyn.

Valon Kaupunki hotelli Albassa

Hotelli Albassa tapahtuu Valon Kaupunki-tapahtuman jokaisena päivänä. Tunnelmavalaistu terassimme palvelee ja grilli on kuumana. Lisäksi julkaisemme myöhemmin vielä erillisen VALO-menun. Lämpimästi tervetuloa nauttimaan Valon Kaupunki-tapahtumasta Jyväskylän kauneimpiin maisemiin, hotelli Albaan!

VALO-sauna & uinti

Hotelli Albassa pääset nauttimaan tapahtumasta halutessasi myös saunan lauteilta käsin. Vasta remontoitu saunaosasto ja uintimahdollisuus hotellin omalta laiturilta, tarjoavat ikimuistoisen tavan nauttia pimenevistä illoista ja Valon Kaupunki-tapahtumasta.

VALO-sauna on varattavissa 26.9.2024, 27.9.2024 ja 28.9.2024 seuraaviin kellonaikoihin: klo 17.30-19.30, klo 19.45-21.45 TAI klo 22.00-00.00. VALO-sauna 250,00€/2h sisältää tilavuokran (saunaosasto, viereinen Albis-kabinetti), pyyhkeet sekä jääveden. Tutustu lisää saunaosastoomme ja varaa tapahtuman paraatipaikka jo nyt! Varaukset ja tiedustelut: info@hotellialba.fi sekä +35814 636 311.

Koe Syksy Valon Kaupungissa

Tiesitkö, että Jyväskylässä on yli sata pysyvää valaistuskohdetta, joihin jokainen voi tutustua omatoimisesti Valon Kaupunki-tapahtuman ulkopuolella? Pysyvät valaistuskohteet tuovat iloa niin kaupunkilaisille kuin Jyväskylään matkaaville pimeään vuodenaikaan ja kohteisiin voit tutustua lisää täältä.

Valon Kaupunki-tapahtuman kunniaksi hotelli Alba tarjoaa majoitusta tarjoushintaan tunnuksella VALO vuoden 2024 loppuun saakka. Tutustu tarjoukseen ja varaa syksyn valoisin majoitustarjous Valon Kaupungissa jo tänään!

Tervetuloa Valon Kaupunkiin, Jyväskylään!

Kuva: Tuomo Poukkanen

Lue seuraavaksi:

Pikkujoulu aterian juhlava kattaus ravintolassa

Pikkujoulut Jyväskylän kauneimmissa maisemissa!

Hotelli Alba takaa rennon ja iloisen ilmapiirin, jossa arki jää taakse ja pikkujoulujuhla voi alkaa!

Vastaanoton takaseinä

Asiakaspysäköinti uudistuu!

Luovumme lippujärjestelmästä ja paikoitus rekisteröidään hotellissa digitaalisesti. Lue lisää uudistuneesta pysäköinnistämme!

Nainen ui järvessä

TOP 5 Kesälomavinkit Jyväskylässä

Jyväskylä kutsuu kesälomailijoita kesän unohtumattomiin seikkailuihin!

Takaisin ylös